anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, cam grava.De ceva timp,aproape un an am ca un fel de iritatie insotita de secretii urat mirositoare si in cantitate oarecum maricica, in zona vaginului.Ma inrosesc foarte tare si ma mananca extrem de rau.Asta se intampla cateva zile,apoi dispare, dupa ceva timp reaparand si tot asa.Acum jumatate de an am mers la ginecolog si mi s-a spus ca am o rana pe col.Am luat niste ovule si am crezut ca totul va fi ok.Acum insa iar ma confrunt cu vechea problema.Din ce am citit,tind sa cred ca totul se datoreaza ranii,si nu unei candidoze cum am crezut initial ca am. Vreau saptamana viitoare sa merg la medic,dar trebuie sa imi apara si menstruatia luni(asa sper,pentru ca am avut un contact neprotejat,fara ejaculare in interior,dar mi-e sa nu se intample ceva,Doamne-fereste,din cauza lichidului preejaculator.)Ma doare burta foarte tare,sanii, mijlocul si pare a veni.Voi ce credeti? A mai patit cineva asa(ma refer la rana pe col)? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O sa iti vina menstruatia din cate zici, la medic te poti duce dupa ce iti trece

| Empathizer a răspuns:

Secretiile urat mirositoare nu au legatura cu rana de pe col. E necesar sa faci si un examen de secretie vaginala, nu doar examen Babes-Papanicolau. Nu e exclus sa fie chiar o gonoree, daca obisnuiesti sa faci sex neprotejat. Examenul de secretie vaginala actual e absolut necesar si serologia sifilisului de asemenea. Rana de pe col putea fi sancrul sifilitic primar.

Iar pe viitor sa nu mai faci sex neprotejat! Protejaza-ti sanatatea!

| nico097 a răspuns:

Buna din pacate si eu am o iritatie pe col dar nu am secretie urat mirositoare in rest ma confruntam si eu inainte cu niste mancarimi si luam neocin si imi trecea ma spal cu ceai de musetel sau de pelin e foarte indicat, am primit si eu ovule si alte pastile pe langa si anticonceptionale, sfatul meu este sa mergi la doctor in primul rand stiind ca ai mai avut plobleme cand ai mancarimi inseamna ca a aparut candidoza o ciuperca care apare la majoritatea femeilor, fa-ti spalaturi cu ceaiuri si nu mai folosi geluri de dus pentru igiena inima nici produse speciale pentru acesta foloseste un sapunel pur si simplu e mult mai sanatos decat alte produse crede-ma am testat pe pielea mea si stiu prin ce treci. Daca mai ai intrebari nu ezita sa ma intrebi.Si inca ceva fa-ti si un test papanicolau pentru orice eventualitate e gratuit si eu l-am facut inca astept rezultatul.Multa sanatate.

| AditzaAditsssa a răspuns (pentru nico097):

Iti las un mesaj privat, vorbim acolo:*

| Analy a răspuns:

Buna.Scuza-ma ca iti scriu aici,dar vreau sa stiu daca imi poti spune cumva cum se nuemste melodia aia care incepe cand apare Fedora din Corazon Apasionado care e cam asa: "Eja es la culpable...", daca stii cum se numeste, ti-am fi recunoscatoare si ti-as da funda la intrebare. Oricum funda e a ta, dar daca ai putea sa imi spui si numele melodiei, ti-as fi foarte recunoscatoare.