| maocar a întrebat:

am o problema. cand eram mai mica, (sunt fata) mi-am trecut prin vagin anumite chestii. nu a fost masturbare, dar am trecut pe acolo. asta ar putea sa ma opreasca din crestere? adica, am crescut de atunci, dar imi este frica ca nu voi putea ajunge la inaltimea normala mie. (dupa gen). va rog! imi ete foarte frica. de cateva zile plang in continuu. sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea sau orice chestie asemanatoare nu influenteaza cresterea in inaltime. Vei creste cat trebuie, nu mai plange aiurea.

| MidnightLady a răspuns:

Nu numai ca te opreste, dar o sa incepi sa pierzi din inaltime. Asta este, nu mai ai ce face. Nu mai plange, revino-ti, si piticii au farmecul lor in gradina.

| olian a răspuns:

Nu toata lumea are inaltimea dorita,chestile pe care le-ai facut cand erai mica nu iti vor face necazuri din astea,daca erau ceva probleme iti faceau atunci, oricum fetele ar trebui sa mearga mai des la ginecolog, stai linistita nu mai plange degeaba!

| aclean a răspuns:

Stai, gata, calm. Nu mai plange. Si ignora-l pe MidnightLady, ca el se plictiseste saracu. Nu te alarma, vei creste normal, nu are legatura cresterea cu jucatu' cu pasarica. O sa cresti o fata mare si frumoasa asa cum vroiai mereu sa fii! Cati ani ai?

| Ioanaa1999 a răspuns:

Scuza-ma ca te intreb.Dar ce ti-ai trecut? Ca nu prea te inteleg...