| monstruletz a întrebat:

Am o problema.Cand m-am ridicat din pat mi-a venit ameteala si ma doare capul foarte rau.Eu cred ca am o cadere de calciu. Voi ce spuneti? La doctor nu am timp sa ma duc.De la farmacie ce medicamente pot sa iau?
Ms mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Da, probabil a fost o cadere de calciu. sau poate ai vreo problema cu ochii, sunt obositi si ai nevoie de ochelari. Vezi mai prost in ultima vrme? Sau poate n-ai dormit nu destul in ultima vreme, poate n-ai mancat proteine, fructe. Ce medicamente sa iei. vitamine multiminerale. altceva nuprea cred ca ai ce lua.

| yoo23 a răspuns:

Pai...nu e mai logic sa te duci la farmacie si sa intrebi acolo?

| AlexMaddox a răspuns:

Da ai dreptate si ae tot asa si cand ma ridicam din pat simteam cum pulseaza capul ca si cum as simti pulsul adica ma durea dupa cum ma ridicam. eu acum iau vitamax cred ca-s bune ca am intrebat farmacistul si i-am spus ce problema am si a zis sa dorm mai mult fara sucuri acidulate fara coca-cola pepsi (fara cofeina) si fara asa mult dulce in special ciocolata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-te de iarba!

| xxdd a răspuns:

Mie mi se intampla asta mai mereu dar m-am obisnuit si am renuntat sa merg la doctori pentru ca am mai fost si nimic...Atunci ametesc, vad totul negru si cad.
Este si din cauza calciului si se poate sa fie si de la anemie. Probabil nici tu nu prea mananci carne.thinking