| nexT_2456 a întrebat:

BUNA! Am o problema cand sunt stresat, si nervos testicolele si penisu mi se fac foarte mici, iar cand sunt relaxat revin la normal am uitat sa spun ca sunt asa ma si dor daca pun mana pe ele mai ales stangu dar nu tare ca si cand m-am lovit usor! Oare sa am ceva grav imi este rusine sa ma duc la medic. Daca ma duc la medicu de familie ma pune sa ma dezbrac sau doar urologu! Ce sa fac ca imi este si rusine si frica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mirela14 a răspuns:

Povesteste-i tatalui tau pentru ca este barbat. Daca el o sa zica ca ai vreo problema atunci du-te le doctor chiar dacaa iti e rusine. Decat sa ai o problema grava mai bine mergihee hee Sper sa nu ai nimic

| gaby_4040 a răspuns:

Pai in orimul rand incearca sa scapi de rusine nu ai dc sa-ti fie rusine
mergi la doctor neaparat poti avea ceva o boala si mai bine te duci acum sa o poti trata decat sa se dezvolte si sa n-o mai poti trata
asta este meseria doctorului sa vada ce ai el nu o sa rada de tine pentru ca asta trebuie sa faca el. daca nu poti scapa de rusine mergi la un psiholog si el sigur te va ajuta
pe mine m-a ajutat enorm de mult cand aveam 14 ani
ce-i faceam mamei in casa nimeni nu stie dupa ce am fost la psiholog eram un alt om
cred ca am plecat prea mult de la subiect dar ti-am dat un exemplu succes la ce vei facewinking