| Roxana16D a întrebat:

Buna!
Am o problema care la inceput imi parea un fleac dar acum incepe sa ma ingrijoreze.Acum 2 zile am observat ca am o umflatura mica,tare si nedureroasa in cerul gurii,cam pe mijloc.A inceput sa se mai mareasca asa ca am decis sa ma uit pe internet sa incerc sa caut niste raspunsuri si tot ce gaseam era "cancer la maxilar", "cancer oral".Ca astea sunt primele simptome si ca nu dor acele umflaturi. Vreau sa va intreb daca unii dintre voi au mai avut asemenea problema, ce au facut si daca a trecut de la sine.Sunt motive sa ma ingrijorez? Va rog sa raspunda cei care se pricep.Mentionez ca nu am nici un fel de problema cu dantura, deoarece am vazut ca aceasta problema poate fi legata si de dantura.Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caddy14 a răspuns:

Eu am avut o 'buba' pe limba (nu glumesc) era foarte neplacuta dar dupa vreo 2-3 saptamani mi-a trecut.

| Roxana16D explică (pentru Caddy14):

Presupun ca nu era tare si ti-a iesit de la mancare...

| Caddy14 a răspuns (pentru Roxana16D):

Ba da era tare si nu nu mia iesi de la mancare nu stiu de la ce a iesit dar am ignorato si a trecut dar daca te ingrijoreaza asa tare spune-le parintilor si du-te la medic