Eu stiu cum e.
si mi-am pus pasta petrini.de aia ca si la bebelusi.mie mi-a trecut cam in 3 zile. poate nu chiar 3 (puneam multa crema ca eram disperata
bafta. sper sa iti treaca ca stiu si eu cum e (
Si cum e pasta aia?
La ce ajuta.
Ca na nu la toti e la fel
Deci nu mai pot. Uite si acuma.In loc sa dorm caut ca disperata tot felul de tratamente.Sti ca nu as vrea sa ajung la ginecolog ca de acolo se face o mare problema adica tot timpu la medic primesti o sumedenie de informatiix(.
Si in plus as vrea sa ma tratez acasa.
Spune-i mamei! pun pariu ca nu se supara, decat sa te imbolnavesti mai rau sau sa suferi degeaba. nu e nici o rusine toata lumea are probleme si nu iti da cu tot felul de leacuri babesti trebuie sa stii mai intai ce ai ca sa stii cum sa tratezi.
PS: daca ii spui macar o sa poti dormi linistita din punct de vedere moral ...ai facut tot ce ai putut
Cu atat mai mult ca nu ti-ai inceput viata sexuala trebuie sa mergi la un ginecolog. Ai probabil o candidoza ce necesita tratament de specialitate. Du-te macar la medicul de familie daca nu vrei la ginecolog. Multa sanatate!
Poate ca trebuie sa iti vina... stiu ca cu cateva zile inainte sa iti vina te mananca...
Si eu stiu cum este... patesc asa cand imi vine si trece sau cand iau antibiotice...
Bafta!
Sigur ai o ciuperca. Se poate sa fie Candida. Cam asa se manifesta. Trebuie sa te duci la ginecolog si o sa-ti prescrie niste unguente. E destul de simplu, dar trebuie tratata. Daca taraganezi si folosesti doar leacuri babesti s-ar putea sa se agraveze si atunci chiar trebuie sa ii spui mamei La ginecolog poti sa te duci si fara mama. Iei o prietena sau te duci singura, dar nu mai amana! Nu te mananca gineclogul si poti sa te duci la o femeie si te simti mai bine. Bafta multa!
Din pacate, nu te poti vindeca cu tratamente dupa ureche. Este o infectie, posibil Candida. Dar daca zici ca nu iei antibiotice, poate fi altceva (un microb din cauza constipatiei sau igienei insuficiente). Daca continui sa te tratezi dupa ureche, infectia va avansa, se va croniciza si va fi foarte greu sau imposibil de tratat sau vindecat. Asa ca lasa rusinea si spune-i urgent mamei tale. maine dimineata trebuie sa te vada medicul, sa recolteze din secretie pentru analize si apoi sa primesti tratament. Daca nu incepi tratamentul in prima saptamana de la debut, va fi tare greu pentru tine (sunt fete care au facut tratament si cativa ani continuu pentru o infectie neglijata).
Menstrii au inceput? Ca eu pana acum ceva timp tot aveam problema asta, ciclu inca nu am, dar totusi mancarimile s-au dus.