| Anonimus120 a întrebat:

Am o problema, chiar 2, o sa fiu scurt si la obiect
Am avut tratament pentru cosuri de la dermatolog si dupa ce mi-au trecut mi-au ramas niste punctulete mici pe piele si se vede urat si dermatologul meu a plecat de aici, cosuri mai am 2-3, dar vreau sa scap de acele puncte
2. cum scap de cearcane? (sunt fata, fara machaij)
FUNDA :X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Poti incerca cu o solutie preparata acasa: bicarbonat de sodiu + lamaie + putina apa si te stergi pe fata de mai multe ori pe zi sau o lingura de otet de mere + 2 de apa si stergi fata. Da randament! Pt cearcăne pune chestii reci insa 2 - 3 min, apoi mai astepti putin, apoi din nou, max 10 min. fiindca sunt periculoase chestiile reci pe fata. Numai bine!

3 răspunsuri:
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

1.Pentru punctulețele mici de pe piele, rămase după vindecarea coșurilor cât și pentru coșurile pe care le ai acum, poți folosi o cremă cu propolis, cu masaj zilnic.
2. Cearcănele le ai posibil din cauza deshidratării: trebuie să bei 2 litri de apă pe zi.

| bubu12234 a răspuns:

Incarca un tratament local La roche posay,, sau La roche posay effaclar duo +
te va scapa de toate problemele. In privinta cearcanelor nu prea stiu multe caci nu am. Poti incerca sa pui niste pliculete de la ceai umede pe zonele incercanate, ajuta.

| Samoilă_Sebastian_2000 a răspuns:

In general acele puncte se fac din cauza cum au ars cosurile, daca se cicatrizeaza e urat, dar pentru mai multe informatii te poti duce la dermatolog.