anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema. Cred ca as putea avea diabet.
Am un regim diversificat, azi mananc brânză,mâine carne si poimaine peste. Nu am o ora fixa. In fine,nu mananc mult,nu mă ingras,nu slăbesc. Am citit simptomele,nu sunt irascibila,nici obosite, nici nimic,am doar o infectie urinara, dar in fine, e de mult.Si mananc cam multe dulciuri de vreo doua saptamâni. Ce spuneti? E posibil? Daca da, as putea salva ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dulciurile nu determina diabet. Nu inteleg de ce crezi ca ai putea avea diabet, daca nu ai nici un simptom.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te chinui. Mergi la medicul de familie dimineata, pe nemancate si roaga-l sa-ti faca o verificare. Dureaza cateva secunde. Sau daca cunosti pe cineva care are diabet, are si aparat de verificare.

| NuMaCheamaNicicum a răspuns:

Buna!
Mananca afine multe. Poate inca nu ai patit nimic, dar ai grija.
Am auzit ca napii (sau guliile ..nu stiu exact) te ajuta sa scapi de diabet ..Si mai sunt o multime de ceaiuri bune!
Ar fi bine sa consulti un medic.
Poate iti va da niste pastile,pe care trebuie sa le iei si doar atat... Daca ti se va agrava vei trece pe insulina si e mai urat. Daca incepi cu ea, nu mai exista cale de scapare...
P.S. Verifica-ti glicemia! tongue

Sper ca te-am ajutat.
Ca sa te mentii cu glicemia normala nu manca prea multa paine, si daca e prea mare, bea putina zeama de lamaie, iar daca e mica mananca ceva dulce happy

Bafta.O seara buna! Sper sa nu fi patit nimicsad

| Unicubeii a răspuns (pentru NuMaCheamaNicicum):

Am analize pe 29... Sper sa fie bine. sad

| KrashTime a răspuns:

Bei cumva multa apa? Acesta ar fi cam cel mai des intalnit sinctom la diabet...

| Unicubeii a răspuns (pentru KrashTime):

Hm, nu sa știi, cel mult 3 cani pe zi. Spre exemplu, azi am băut vreo jumate de sticla de apa si o cana de apa seara ...sticla fiind la școala.

| KrashTime a răspuns (pentru Unicubeii):

Atunci nu te ingrjiora big grin