| Dorinel_Cipri_1998 a întrebat:

Buna am o problema cu capul meu cand il scutur sau fac mişcări bruşte cu el ma doare de vine sa ma omor ce e de facut.Un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| LenoreVoldaren a răspuns:

Nu vreau sa te sperii, dar spune-le parintilor urgent, sau du-te la un doctor cat mai repede posibil! De la cea mai mica raceala, poate fi ceva extrem de grav!

| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Diferentele mari de temperatura, insuficienta odihna sau prea mult somn, mancatul seara tarziu sau chiar rontaitul, dormitul tarziu, dereglarea alimentatiei, lipsa de miscare, probleme de vedere, insuficienta apa consumata intr-o zi...

| Dorinel_Cipri_1998 explică (pentru MihaelaMariaPopa):

În sfârşit o persoană care a ghicit totul.Pei sa spun adevarul ma cul cam pe la ora 00.00 sau 00.30. cam aceasta e ora mea de culcare in fiecare zii şi în timpul şcolii iar când este şcoală ma scol la 6 deci acest lucru poate fii cu durerea mea de cap? Pentru că mişcare fac in fiecrae zii adică fotbal cam 4, 5 ore, apa foarte multă beau.Deci oare care să fie sindromul?

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru Dorinel_Cipri_1998):

Buna, sunt consultant in sanatate de profesie happy dormi la 23 daca se poate. probabil si alimentatia bogata in sare, zahar, conservanti care ocupa un loc mai sus de alimentele care aduc un aport mai bogat in nutrienti. unul din organele care ne da semnalul ca ceva e in neregula este chiar creierul. o mare parte din sange merge in creier iar ce ai consumat intr-o zi se reflecta in starea ta din ziua precedenta sau actuala. daca faci si sport si reusesti sa dormi tot 6 ore pe noapte, bune ar fi 7 ore jumatesau chiar 8 insa dormite la timp happy indicate ar fi si 20-30 de minute, nu mai mult de somn la orele dupa-amiezii, este dovedit si am incercat si eu si intr-adevar e un somn adanc in care simti ca te odihnesti cateva ore.ai grija un pic si ce alimente consumi. sucurile si berea nu se pun la consumul de apa tongue si nici 2 litri de apa bauti in 2 ore nu se pun ci pe intreaga zi. la fiecare 25 de kilograme e suficient un litru, un litru jumatate de apa. durerile de cap puternice pot aparea si in urma deshidratarii care a aparut de mai putin de 24 de ore.

| danyel2012 a răspuns:

Trebuie sa te feresti de miscarile bruste, si sa consulti un medic!

| TonyTny8 a răspuns:

Salut am o sugestie poate ca ai racit.

| Bettysiatit a răspuns:

Pai nu trebuie sa faci miscari bruste, pentru ca astfel te va durea foarte tare.Mi se intimpla si mie cind fac astfel de miscari. Unicul sfat care pot sa ti-l dau este sa faci miscari normale, fara sa te grabesti.Ai grija de tine!