Singura solutie e de a consolta medicul de familie,si el va decide ce se va intampla, ori si cum te va trimite la un control sa verifice ce si cum, stai linistita ca nu e grav, cu totii avem momente din astea, daca ma intelegi, dar ar fi bine sa mergi la medic si sa ii povestesti ce ai patit
Mulțumesc pentru răspuns.Am consultat un medic, dar tot ce am reușit să fac a fost să mă conving că nu mai vreau să calc vreodată într-un spital de stat.Am așteptat două luni pentru consultație, că să aflu că nici măcar nu ar fi trebuit să mă aflu acolo(la neurologie)pentru că nu aveam încă 18 ani, iar mai mult decât atât doctorat a întârziat două ore. Când în sfârșit am intrat nici măcar nu și-a dat interesul că să afle de ce sunt acolo.Ba chiar mă luat peste picior când i-am spus de tulburările mele de somn, și durerile îngrozitoare de cap.Mi-a spus:"De ce nu poți să dormi? Trebuie sa fie un motiv."(evident că dacă știam nu mă mai aflam acolo)Si a continuat:"Ești însărcinată? Ești îndrăgostită? Ai probleme cu părinții? Du-te și discutau cu un psihiatru.O să îți dau trimitere s-a.m.d."Nici măcar nu m-am întrebat ce a fost înainte, durerile de cap sau tulburările de somn? Nu dormisem decât 4 ore în noaptea aia, părinții mei nu înțeleg problema mea, lucru pe care I l-am spus doctorei, dar nu pentru că voiam să mă descarc sau așa ceva, dar totul m-am copleșit atunci și am izbucnit în plâns.Acum nu vreau decât să rezolv problema singură, dar nu știu ce să mai fac.M-am gândit să consult un alt neurolog dintr-o clinică privată, dar asta înseamnă să aștept foarte mult și e foarte costisitor.
Cred ca esti obosita la maxim si de aceea nu poti face nimic. Incearca sa stai in pat cu ochii inchisi, unii ar spune sa numeri oi si intr-un final o sa adormi. Iti trrbuie somn. Incearca inainte de culcare sa bei un ceai cu miere sau o cana de lapte cald. Pentru ca esti slabita nu ti-ar strica niste multivitamine si minerale.