| mitsuc a întrebat:

Am o problema cu ciclul menstrual.Prima data mi-a venit la 14 ani. mi-a venit vreo 2-3 luni si dupa cu niste pauze foarte mari de 3-4 luni.imi venea de exemplu in decembrie si dupa tocmai prin iunie anul urmator.Precizez ca nu mai sunt virgina.Sa vie vreo problema sau e ceva normal?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai mai mult de 16 ano, nu e normal. Trebuie neaparat sa discuti problema cu ginecologul, de preferat cel la care te-ai dus dupa inceperea vietii sexuale si care te consulta cu regularitate.

| Cuuukii a răspuns:

Foarte rau ca numai esti virgina.
Păăi.consultă un medic.singura ta scapare este aceasta.
In caz ca mama ta nu stie... du-te cu o amica...

| lorelei a răspuns:

Draga mea du-te la ginecologie! indiferent daca ti-e rusine e vorba de sanatatea ta, poate fi doar un dezechilibru hormonal dar poate fi ceva mai grav, o boala cu transmitere sexuala, o sarcina nedorita. mai bine cunosti situatia si previi sau actionezi timpuriu decat sa stai in suspans ca nu stii ce ai in timp, si esti nevoita mai tarziu sa combati. du-te la gine. NOW

| Mihai03 a răspuns:

Du-te la un doctor ginecolog. El iti va spune sigur ceea ce ai... Restul lumii nu poate pentru ca nici nu te pot vedea nici nu au cunostintele necesare! Poate apare un bebe...

| kr.mdy a răspuns:

Nu e normal deloooc! Vezi sa nu te trezesti cu bebe! Asta daca nu te-ai protejat. Daca e asa mereu, de ce nu mergi la medic sa-ti dea ceva sa ti se regleze?

| alessia5158 a răspuns:

Ar putea fi o problema de natura endocrinologica, posibil functionarea defectuoasa a hipofizei... mergi la o clinica de endocrinologie pentru investigatii mai amanuntite caci, un interval asa de mare intre doua cicluri nu este firesc si nici normal!

| cristina a răspuns:

Ee e normalwinking
nu s-a reglat ...si mie mi se intampla la fel inainte

| blue97 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la doctor caci nu este normal sa nu ai deloc din decembrie pana iunie daca nu ai ramas gravida atunci trebuie sa te vada neaparat un doctor inseamna ca ai ramas gravida alta solutie nu e...