| ionutZzG30 a întrebat:

Buna,am o problema cu cosurile am 15 ani si mi se fac pe fata pe frunte cum sa scap de ele am incercat tot felul de creme dar nu merge se duc dar pentru un timp scazut, am auzit ca se fac de la hormoni cred ca e o prostie asa-i? nu am prb de genul, se pot face si de la alimentatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fuzzer a răspuns:

Da,chiar se pot face si de la alimentatie,daca mananci ceva ce organismului tau nu-i place,nu se adapteaza acelui aliment, determina aparitia cosurilor.Dar, nu trebuie sa te ingrijorezi, esti la aceasta varsta la care in corpul tau se produc niste transformari.E specific adolescentei nu-i motiv de ingrijorare. Poti consulta un medic, eventual.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sa nu asculti la ce spune userul @adyrs8!
Este o TAMPENIE mare faptul ca daca faci dragoste,iti vor trece cosurile!
Nici gand,e cea mai mare prostie!
Da, cosurile pot avea "N" cauze:pubertatea, dereglarile hormonale, alimentatia, stresul etc.
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!

| ionutZzG30 explică (pentru anonim_4396):

Mda stiu ce prosti vorbeste adyrs8 n-am mai auzit de din astea de cand sunt. o sa incerc si cu masca cu miere

| alex癌 a răspuns:

Lasa sucurile, cipsurile si incearca sa te dai cu otet, are efect happy

| ionutZzG30 explică (pentru alex癌):

Am incercat nu merge sucurile si cipsurile-s viata mea straight face

| adyrs8 a răspuns:

Asteapta sa faci 18 ani. apoi vei fii major poti sa(faci dragoste) ca sa zic asa, si o sa scapi de cosuri, daca intelegi ce vreau sa zic.