| MIB a întrebat:

Am o problema cu dantura, in sensul ca atunci cand mananc ceva dulce (numai anumite alimente, nu toate cele dulci) incep sa ma doara dintii, e o durere tare "enervanta", patrunzatoare. Spre exemplu, daca mananc o felie de paine cu gem (precizez ca este din acela de tip industrial, adica cu E-uri, ca si gelatina, nu natural) in momentul in care imi ating dintii de stratul de dulceata incepe durerea "cea patrunzatoare", dar daca mananc gem (din asta cu E-uri) gol, cu lingurita, nu simt nici un fel de durere, sau daca mananc zahar gol cu lingurita, la fel, nu simt durere. Durerea cea enervanta poate aparea si cand mananc mere. Ce credeti ca inseamna asta? E tare enervanta durerea.
P. S: Nu e problema cu igiena dentara, de spalat ma spal pe dinti o data sau de 2 ori pe zi. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Alex_2741 a răspuns:

Poi s-ar putea sa fie din cauza lucrurilor tarihappy fa un test musca din ceva tare "mar, para, gutuie" si pai ia ceva dulce cu lingurita happy "gem, dulceata, miere, zahar" etc. si iti dai seama la ce ai probleme happy. Eu cred ca ai probleme cand musti happy din ceva tare happy nu din cauza lucrurilor dulci. Succes happy

| Andreeagen a răspuns:

Din ceea ce spui tu mai sus posibil sa fie sensibilitate dentara remedii gasesti la dentist.Numai bine!

| Micheille a răspuns:

Hmm.asa patisem si eu ei. s pare ca se cariaza. trebuie la dentist plombabig grin nu doare...deci.

| roxcostea a răspuns:

Se poate să ai o problemă de demineralizare. Consultă un dentist cel mai bine, dar te sfătuiesc să te speli cu Sensodine. Am auzit că e bună.