| HeloKity a întrebat:

Am o problema cu dereglarea hormonala, presupun, pentru ca nu mi-ai crescut sanii absolut deloc si am 17 ani jumate. Ce as putea sa iau pentru o stimulare a hormonilor? ceva naturist care sa nu aibe efecte, de exemplu, sa ma ingras pentru ca am probleme cu greutatea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la un endocrinolog, ai precis probleme si cu ciclurile, iti va indica analize hormonale si iti va da tratament de specialitate. Problemele astea nu se trateaza dupa ureche.

| 21Ada a răspuns:

Nu ai nici o problema. La unele fete le cresc mai tarziu. Unele simptome pentru probleme hormonale sunt un fel de noduli care apar la sani sau sub brat atunci ar trebui sa mergi la doctor.

| Numaintereseaza a răspuns:

Buna, vorbeste cu mama ta sa te duca la un control si doctorul va sti ce trebuie facut.