Du-te la farmacie și întreabă acolo ce poți face.
Poate ai lipsă de vitamine.
Oricum, ai putea cumpăra un șampon special care să te ajute cu părul.
Baftă.
Este posibil sa ai lipsa de vitamine, ca altfel nu imi explic de ce e si pielea uscata. Orice ar fi, trebuie neaparat sa te vada si un medic. Alte motive, daca spui ca parul s-a mai decolorat, poate il expui la soare si asta e un factor nociv cand este in exces. Alti factori care usuca parul sunt folosirea sampoanelor prea degresante, aerul conditionat, uscatorul de par( te sfatuiesc sa-l folosesti doar la radacini, nu si pe lungime), placa de par, vopsitul, etc. Ce poti face este sa ii faci masti (ulei de masline, miere, masti din comert hidratante, masti cu keratina). Si sa folosesti neaparat un balsam (de preferat care nu se clateste), dupa ce ai folosit masca). Cred ca asta iti va ajuta. Dar mergi la medic pentru ca pielea uscata e un indiciu destul de mare ca ceva nu e ok in organismal tau. Mananca cat mai variat, mai ales alimente ce contin vitamine multe.
Ar trebui sa te duci la un dermatolog. Eu cred ca e o chestie genetica, nu cred ca ai vreo vina. Poate ca folosesti sampoane cu SLS sau parabeni in ele.Deci cel mai bine ar fi sa intrebi un farmacist sau un medic..sigur te pot ajuta
dobrin1019 întreabă: