| DHT a întrebat:

happy Am o problema cu parulthinking L-am indreptat o vreme buna cu placa si dupa era foarte ars asa ca l-am tuns pentru ca vr eau sa imi las parul lung, dar cred ca din cauza placii s-a deteriorat foarte tare si acum mi s-a spicuit iarasi fara sa il fac cu placa. imi fac tratamente pentru par cu ulei de masline si altele dar tot il am spicuit si nu as vrea sa il mai tundsad va rog spuneti-mi si mie ce tratamente sa mai fac ca sa nu il mai am deteriorat?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BrokenAndDark a răspuns:

Draga mea, eu, folosesc o masca de par naturala, care, la mine cel putin, are un efect benefic. Masca este constituita din: 2 oua, pe care le amesteci cu o lingura mare de miere de albine. Apoi amesteci pana la omogenizare si o sa vezi ca are efect. Iti ajuta si parul sa creasca si il face mai stralucitor.Desigur, trebuie sa il folosesti de mai multe ori. Si inca ceva: Cand te clatesti de masca, nu folosi apa calda(fierbine), deoarece, oul nu reactioneaza prea bine. laughing Am trait si eu experienta asta. Sper ca ti-am fost de ajutor:*

1 răspuns:
| Nedelcu_Simona_1992 a răspuns:

O masca de par de la Kallos este foarte buna, eu am folosit-o si este bestiala. Mai poti folosi ulei de ricin