| XSpRintEX a întrebat:

Buna, am o problema cu parul meu eu am un par cam lung si sunt baiat, e gen pana la umeri, problema mea este ca mereu cand ma spal parul se "distruge" gen se imprastie si dupa 2 zile devine uleios stie cineva cum pot sa scap de asta? dau fundita ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Parul tau se ingrasa cam repede ai putea sa folosesti un sampon pentru par gras dintr-acela cu lamaie de la H& S.

2 răspunsuri:
| vanfairy a răspuns:

Sa te speli din 2-2 zile e destul de nasol pentru par, il raneste. ai putea sa iti iei un sampon zilnic laughing te poti spala cu el zilnic (in caz ca nu e evident din nume) si nu iti da damage asa tare la par. si la partea cu imprastiatul ai putea sa incerci un balsam cu care sa te dai mai mult pe varfuri (daca te dai si la radacini, o sa se unga mai repede)