Pai ce creme folosesti?
Eu am mare succes cu o crema de corp de la dermatolog. Xerolys 10 ff buna mi au trecut si iritatiile de la ea de le aveam pe brate -se usca pielea in unele locuri de se albea asa-
Intra f repede in piele pentru ca eu urasc senzatia de gras pe piele.
Deasemenea ai grija si cu ce te speli - eu ma inteleg bine cu Atoderm de la bioderma sau tot bioderma dar uleiul de dus.
eu le gasesc la farmacia tei la pret f bun. Daca le iei din Sensiblu sunt la pret dublu fata de tei.
Daca vrei ceva mai ieftin lotiunea de corp din DM cu uree, e ok si aia.
Dar cu 50 lei iti iei xerolys 10 si atoderm de 250 ml ambele si te tin 1luna garantat folosit intens crema pana iti revii cu pielea ca dupa poti folosi la 2 zile ca o sa vezi diferenta si gelul ala de dus chiar lasa o piele super fina si hidratata - nu se compara cu ce e in comert gen Dove etc care miros frumos dar dupa 2 ore te tine pielea de uscata ce este [ vorbesc strict de noi cu pielea uscata... ca mama si daca se spala cu sapun de casa tot ok este].
Eu am folosit atolys, e mai scumpel, dar este hipoalergenic si hidrateaza bine pielea, l-am folosit dupa o alergie, cand pielea mea efectiv era distrusa de la scarpinaturi si compresele cu alcool mentolat ( no judge, cand te mananca esti in stare de orice ). 500 ml m-a costat 94 de lei, nu are miros. E crema si aplicat pe piele devine uleioasa. Acum depinde si de portofel.
https://goo.gl/images/41ayYE
Carmen133 întreabă: