| Axys a întrebat:

Buna am o problema cu punctele negre am punste negre aproape pe toata fata mai ales pe frunte ma disper am prea multe pe frunte si pe barbie ce mdicament meati recomanda sami arda punctele negre sau o reteta orce sad... ma intristeaza ca m inrosesc fata c aeu nu le suport ..ma spal des pe fata si de geabacrying as au dispar nu stiu ce sa fac crying ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Punctele negre sunt practic mizerie, praf, impuritati care au ajuns in porii fetei, astfel ca nu poti scapa de ei, doar daca ii scoti. Eu iti recomand sa mergi la cosmetica, ti-o scoate tipa. Ii poti scoate si tu acasa, du[pa ce faci o baie de aburi.

| anonimg a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/punctele-negre-sau-comedoanele_9944 (vezi sectiunea "Remedii la domiciliu"). Imi pare mai usor amestecul de miere si scortisoara -il gasesti in link-ul de mai sus.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu exista medicament pentru asa ceva. Uita-te in supermarketuri sau in farmacii ca exista benzi pentru scoaterea punctelor negre. Sunt in zona cosmeticelor sunt si pentru nas, pentru frunte si barbie si de obicei sunt bune. Incearca totusi sa nu le iei pe cele mai ieftine, ci cele la pret mediu.

| Alexa20022000 a răspuns:

Probabil este vb de acnee si exista in farmaci creme etc...