| Denisa a întrebat:

Am o problema cu somnul. Dorm cam 12 poate chiar mai mult. Progamul meu e destul de fix. Dimineata ma trezesc la 6 sa ma duc la scoala (fac naveta) si ajung acasa pe la 3-4. La ora 5 deja nu mai pot sta treaza si adorm si nu ma mai trezesc pana in urmatoarea dimineata. Daca incerc sa stau treaza, la maxim 8 si jumatate adorm. Dimineata, chiar daca dorm atat de mult, sunt mereu foarte obosita. Ce as putea face? Imi neglijez studiile (sunt clasa a 11-a) pentru a...dormistraight face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tequilla_3721 a răspuns:

Draga Deny kiss...e rau pentru ca datorita navetei se produce oboseala ==> apare somnul.
Te sfatuiesc sa rezisti seara pana la 9:30, apoi sa te trezesti dimineata, sa mananci si sa iti pui in cap ca "azi trebuie sa fiu mai tare"
Apoi cand ajungi acasa, important e sa mananci [mancarea da putere] apoi sa te apuci sa scrii si sa inveti.[de invatat poti invata usor daca scrii pe o alta foaie.(eu asa fac)].O sa fie greu la inceput dar te vei obisnui.Gandeste-te ca o sa urmeze clasa a12-a in care va urma BACALAUREATUL...si daca nu faci fata e rau.>DEci ti-am zis.fi ambitioasa si vei reusi! De tine depinde viitorul tau kissPupici si astept fundita! :-x.Numai bine si spor la scoala!

3 răspunsuri:
| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

Tu la cat te pui la culcare?
punete mai repede si poate o sa meargabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Denisa. Eu cred ca nu ar trebui sa iti neglijezi studile mai ales ca esti in clasa a 11-a si peste un an te asteapta bacu, ar trebui totusi sa te straduiesti cat de cat. Poti sa ramai treaza facuand o jumatate de ora un pic de sport, totusi o sa te obisnuiesti cu asta si o sa ramai treaza.Si eu sunt in aceasta situatie la fel ca si tine dar ma descurc, si eu sunt navetista la mine sportul functioneaza...incearca si tu happy

| ingerash_6577 a răspuns:

Bea cafea