Draga Deny ...e rau pentru ca datorita navetei se produce oboseala ==> apare somnul.
Te sfatuiesc sa rezisti seara pana la 9:30, apoi sa te trezesti dimineata, sa mananci si sa iti pui in cap ca "azi trebuie sa fiu mai tare"
Apoi cand ajungi acasa, important e sa mananci [mancarea da putere] apoi sa te apuci sa scrii si sa inveti.[de invatat poti invata usor daca scrii pe o alta foaie.(eu asa fac)].O sa fie greu la inceput dar te vei obisnui.Gandeste-te ca o sa urmeze clasa a12-a in care va urma BACALAUREATUL...si daca nu faci fata e rau.>DEci ti-am zis.fi ambitioasa si vei reusi! De tine depinde viitorul tau Pupici si astept fundita! :-x.Numai bine si spor la scoala!
Buna Denisa. Eu cred ca nu ar trebui sa iti neglijezi studile mai ales ca esti in clasa a 11-a si peste un an te asteapta bacu, ar trebui totusi sa te straduiesti cat de cat. Poti sa ramai treaza facuand o jumatate de ora un pic de sport, totusi o sa te obisnuiesti cu asta si o sa ramai treaza.Si eu sunt in aceasta situatie la fel ca si tine dar ma descurc, si eu sunt navetista la mine sportul functioneaza...incearca si tu