Roxana e greu sa ne dam seama doar din discutii care e problema dar o noua vizita la ginecolog te-ar lamuri.Personal cred ca nu e deloc bine sa sangerezi si sa ai dureri la doua saptamani dupa ce ti-ai pus steriletul.Acum o saptama insa inteleg ca medicul a spus ca esti bine.Mai mergi inca o data explica-i cum stau lucrurile, ca ai dureri si sangerezi si el o sa decida ce trebuie facut.
Da, steriletul predispune la infectii pelvine, dar nu putem fi siguri ca tu ai asa ceva doar din ce ne povestesti.Deci trebuie neaparat sa te vada din nou medicul.
Trebuie neaparat sa te vada ginecologul. E un posibil semn de infectie pelvina. Dupa cum probabil stii si tu, steriletul predispune la astfel de infectii.Mergi la medic.
Problema este ca acum cateva zile am avut niste scurgeri de o culoare maroo inchis si dupa niste sangerari...nu stiu ce se poate intampla, dar problema este ca mi-am pus steriletul si mi-a zis medicul sa vin la consulatie dupa o saptamana si am fost dupa cum mi-a zis si mi-a zis ca sunt perfect sanatoasa, si steriletul sta acolo unde e locul lui.se poate intampla sa am vreo infectie ceva si sa afecteze steriletrul si organismul sa nu mil accepte va rog sa-mi ziceti.am nevoie de niste raspunsuri ca sa stiu daca e grav sau nu,
Este serios, nu stiu daca neaparat grav, dar e posibil sa fie grav. Du-te la ginecologul care ti l-a montat cat mai repede.
Steriletul zgarie peretii uterului si ai sangerari, mergi al medic pana nu faci o infectie. Daca ai pana in 35 de ani nu prea sunt recomandate, din cauza complicatiilor care apar si poti ramane sterila.