Tzau
Ti-a ramas rosu la ochi pentru ca otetul e tare si poate sa arda, daca pui o batista uda pe locurile unde esti rosie si il lasi in jur de 15-30 min o sa iti treaca mai repede. O data mi-a sarit ulei pe frunte cand faceam mancare si m-am dat cu multa apa din abundenta si am pus gheata si nu mi-a ramas semn sau ceva s-a vazut cateva zile si dupa aia numai. Daca roseata nu trece trebuie sa mergi la doctor s-ar putea sa iti dea o crema anume.Cu dinti nu e de glumit degeaba iei cate pastile vrei ca infectia tot acolo e si pe zi ce trece cand mananci se pun bacterii etc, infectia in timp daca nu mergi la dentist se agraveaza si poate ajunge sa iti afecteze nervul si atunci nu vei mai putea face nimic, nici o pastila nu te va mai ajuta, dentistul iti va scoate nervul.Eu cand am avut dureri de dinti mi-am cumparat de la farmacie Aulin la pliculet.sunt 20 de pliculete intr-o cutie la 16 lei in sus dar e foarte bun.Il iei atunci cand te doare de cel mult 2 ori pe zi, iei un pahar torni tot praful din plic si apa masori cu un liniar 3-4 cm si invarti mult cu lingura(daca nu te descurci spune-i mamei tale cum ti-am explicat sa faca). Sa te duci la dentist dupa revelion.
Sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes si iti doresc Un An Nou Fericit si Multa Sanatate
Tie iti place sa povestesti mult, sa descrii in detalii totul asta ca si observatie personala.Deci pana la urma problema e cu ochiul care e umflat din cauza otetului din cate am inteles.Cu maseaua continua sa iei ce ti-a dat asistenta de la scoala dar cel mai bine ar fi sa mergi la stomatolog pentru ca medicamentele in sine pentru problema asta nu vindeca ci doar amelioreaza.Cand te-a gasit mama cu buzele "parlite" atunci da ai avut febra mai mare si ampicilina sa zicem ca e buna dar trebuie urmat un tratament, medicamentele nu se iau dupa ureche. Legat de ochi iti va trece stai linistita, e o reactie normala din cauza otetului dar de acum primul lucru care sa il faci atunci cand iti intra ceva in ochi, indiferent ce clateste abundent cu apa dupa picaturi etc. daca ochiul continua sa fie asa mergi la un medic sa iti dea picaturile de care ai tu nevoie pentru asta.Nu orice picatura e buna sa zic asa.Bafta!
Anonimulgrr întreabă: