Nu cred ca o sa rezolvi ceva cu lecitina sau memo plus, "basme" dinalea, alea sunt povesti, am luat destule, aia "afara" au pastile pentru orice si foarte eficiente, la categoria asta intra asa numitele "smart drugs" care sunt niste droguri speciale pentru stimularea activitatzii cerebrale cu efecte secundare mai mult sau mai putine sau deloc in functie de firma si de pret. iti spun, ca m-am interesat si spuneau unii ca simt diferenta dupa prima pastila luata, putere de concentrare, memorare rapida si de lunga durata etc. dar pacat ca nu se gasesc si la noi in tara si nu prea am incredere sa le comand, ma rog e o problema foarte complexa, o sa ma mai interesez, ca ma intereseaza si pe mine, daca gasesc ceva eficient, te anunt...
... de la ce ar putea fi nu stiu, dar eu iti recomand sa iei lecitina, si eu am inceput sa iau pentru ca anul acesta am examen si trebuie sa am ceva tinere de minte, nu isi face imediat efectul. dat peste o luna 2. incepe.
bafta
De la lovitura la cap de la ce? Ai putea sa iei un Memo plus..sau mai bine du`te la doctor
POti sa`mi dai papusa de la lady popular ca am eu griaj de ea, nu pot sa-ti dau mesaj nu stiu ce are.:*