Pai cel mai indicat este sa te duci la un medic. Poti sa ai anemie sau sa nu bei suficienta apa.
Nu se stie. s-ar putea. te-as sfatui sa nu mai stai asa mult pe afara pentru ca daca nu ai observad sunt 35 de grade. Cu siguranta nu ai asta -dar stii - poti face cancer daca stai afara pe caldura asta - mai asteapta cateva zile dar daca poti iesi mai putin afara si sigur o sa iti treaca- dar chiar de cand a venit vara sau de acum 1 saptamana. sau cam asa - pentru ca daca e chiar de 1 luna nu baga in seama ce am zis eu mai sus. funda?
Este o problema de sanatate.e o lipsa de calciu si probabil si o anemie, pentru ca ai spus ca ai simptomele astea doar pe timpul verii.mananca carne mai putina, de pui sau peste e cea mai indicata, la gratar.multe fructe si legume,redu tot ce contine cofeina(sucuri,ciocolata, cafea, 3in 1)si mergi la medic sa faci niste analize.nu lua calciu fara sfatul medicului, vara e periculos.multa sanatate!
Asa patesc si eu si stiu ca am anemie dar cel mai bine este sa te duci la medic ca sa fi sigura despre ce e vorba.