| purpleice a întrebat:

Buna,am o problema,de cateva zile am gura foarte uscata si nu am saliva deloc.Din cauza asta nu pot sa mananc mai nimic, am mancat foarte putin in ultimele zile din cauza ca inghit greu mancarea si ma simt foarte slabita.Cred ca gura uscata se datoreaza unor atacuri de panica pe care le-am avut din cauza ca aveam impresia ca nu pot sa respir dar s-a dovedit a nu fii adevarat.Acum insa am ramas cu gura uscata, nu stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mananca multa ciorba!

| StalkerSoul a răspuns:

Bea multe lichide!

| Andrei123654789 a răspuns:

Ai toate simptomele deshidratarii, felicitari.
Cel mai bun lucru pe care ti-l recomand, este sa incepi sa bei foarte multa apa.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Bea cat mai multe lichide, in independenta de dorintle tale, impune-ti organismul sa accepte cantitatea data. Alta e ca poate ai febra? Si da, mananca totul cu ceva lichid, o sa te ajute)) Bafta!