| CreatzaBắ a întrebat:

am o problema...de cateva zile imi bate inima ft tare, repede. ce se intampla? va rog daca stiti. mersihappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna seara! Parerea mea este ca cel mai bine este sa mergi la un medic. El este cel mai in masura sa-ti dea un raspuns la problema ta.Mult succes si multa sanatate iti doresc!

| pandabaek a răspuns:

Si eu am patit asta`... daca obosesti inseamna ca depui prea mult efort.medicul mi-a recomandat un fel de exercitiu, trebuie sa te intinzi pe spate cu o minge sub tine.trebuie sa te misti in fata si in spate. Trebuie sa faci asta zilnic cam 10-15 minute!
sper ca ti-am fost de ajutorhappyBafta!

| Alexandruuu3 a răspuns:

Poate oi fi nervoasa, nelinistita etc.Alte sintome nu mai ai?

| kozzy a răspuns:

Asteapta o zi - doua... stai relaxata in pat. Probabil nu ai dormit, sau ai avut parte de niste momente mai "intense". happy
Dar totusi, daca nu inceteaza dupa 2 zile, mergi negresit la doctor. El va sti ce sa iti faca.

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Pai si eu am patit ceva de genul + roseala in obraji si dupa ce am fost la control doctorul mi-a spus ca am probleme cu tensiunea...
Cine stie... Totusi ar trebui mai bine sa consulti un doctor daca nu iti trece in cateva zile.

| noktambul a răspuns:

Esti indragostita!

| NiceBaby a răspuns:

Puteti sa-mi puneti stupid dar sunt de acord cu noktambul, avem aceeasi problema cind eram indragostita, ma uitam la filme si ascultam muzica ca sa uit totul si sa fiu mai linistita