Pentru că mănânci dulciuri.
Dulciurile zăpăcesc organismul pe scurt și imediat după ce le-ai digerat ți se face din nou foame. Ce fel de foame?
De dulciuri. Care zăpăcesc și mai tare organismul.
Apoi te îngrași.
Apoi te îmbolnăvești de diabet.
Care nu doare dar e o boală complicată și periculoasă.
Ce să faci.
Să pui tu stop la dulciuri, ca să nu îți pună medicul.
Să închizi dulciurile de prin casă în sertar.
În loc de dulce, un măr. Sau un morcov.
Eu așa fac.
Esti in perioada de crestere si e normal sa mananci.
Dar nu e normal sa vrei mereu dulciuri. Fa o vizita la medic. Vezi mai ales cum stai cu diabetul, dar si cu alte dereglari din organism.
Uite aici ce am gasit pe un articol.
Eşti adeptul alimentelor de tip fast food şi dulciurilor
Cercetătorii au descoperit că dacă eşti adeptul alimentelor tip fast-food eşti predispus să devii dependent de aceste alimente, iar apetitul creşte odată cu cantitatea de alimente ingerate. Alimentele procesate excesiv, băuturile dulci, produsele de patiserie, dulciurile sunt gustoase, însă nu vă dau energie, iar peste puţin timp senzaţia de foame îşi va face iar apariţia. Optaţi pentru alegeri săţioase şi sănătoase: alimente bogate în fibre, fructe, legume, cereale integrale, grăsimi sănătoase (somon, nuci, avocado) şi proteine slabe (cum ar fi ouă, fasole, pui la grătar).
Of Elynca, m-ai făcut să zâmbesc! A mânca mult la o așa vârsta e normal! Uite ca eu tot am 12 ani, și mie tot îmi vine foame încontinuă. De, ce sa faci! Între vârsta de 11-15 ani, se începe 'Marea insuficiența de hrană' în organismul nostru. Fii liniștită. Totul merge cum trebuie.
Dar totuși nu exagera! Mănânca cât mai sănatos.
dobrin1019 întreabă: