| MomaieLoveGogaie a întrebat:

Buna!
Am o problema de dermatologie.Am folosit o masca exfolianta si acum am o iritatie urata in jurul gurii. E o pata rosie cu niste punctulete albe, un fel de exema ca sa zic asa.Problema persista de 3 zile.Nu am folosit nici o crema mai speciala, doar o spuma demachianta si gel de curatare.Am de gand sa dau cu crema de galbenele pe loc.
Exista vreun unguent special sau ceva care ma poate ajuta sa scap de pata asta urata?sadArata oribil si e foarte la vedere...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este o eczema. Poti incerca sa te dai cu Advantan Milk timp de maxim 3 zile, de maxim doua ori pe zi. Daca nu iti trece, va trebbui sa te vada un dermatolog. Si nu mai folosi tot felul de porcarii.