anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema >:". De ieri mi-a aparut o mica umflatura in zona intima, pe partea stanga.Ma cam jeneaza cand se atinge cu chilotul, in rest nu.Nu este foarte mare, insa ma sperie. O sa ma duc la doctor insa as vrea niste pareri, ce poate fi? Sau care pot fi cauzele? Abia mi-a trecut menstruatia. A si inca un lucru.Vara trecuta am patit la fel, insa s-a dovedit a fi o muscatura de tantar. Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| EuSiCuMine a răspuns:

Si eu am patit, era mica si rosie si un pic umflata si am fost la dotor si a ziy ca e doar un cos, cam ciudat un cos in zona asta dar na. minunile domnului nu se opresc aici. Insa tu du-te ca nu se stie, poate fi altfel la tine:*

| passenger a răspuns:

Eu zic ca e hernie inghinala!

| andreisandu28 a răspuns:

Stiu eu ce ai facut tu?thinking

| MyKytSa a răspuns:

Poate fii o muscatura de tzantzar.paianjen. de orice. eu una nu vreau z te sperii cu altceva. dar daca nu este o muscatura sigur este ceva mai grav si cat se poate de serioshappy asa ca du-te cat mai repede l doctor si rezolva problema. caci nu te joci cu probleme din zonele intime. pot aparea complicatii si nu cred ca vrei asa ceva. iti doresc succes happy caci sper z nu fie nmq grav:* sper ca te-am ajutat catusi d putin big grin t pup si ai grija d tine:* funditSaa? puppy dog eyes