| Verne a întrebat:

am o problema, de o saptamana incoace tot tusesc si cateodata incerc sa ma opresc dar simt ca ma sufoc. Acum doi ani am fost diagnosticat cu apa la plamani si inima dar am fost tratat, si acum 2 sapatmani am avut o raceala slaba, dar nu a fost nevoie sa iau tratament. Eu am probleme si cu nasul (nu stiu sigur ce) da il am mai intodeuana infundat si trebuie sa folesesc picaturi pentru nas. Si expectorez (flogmez extrem de mult ) deoarece se strange in gat si simt nevoia sa scuip ( de regula verde). Ce credeti as pueta sa am? Funda cel mai expicit raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| fakeheart1334 a răspuns:

Din comentariul tau, se vede ca este ceva foarte grav si serios. Sfatul meu ar fi sa te duci la acel medic care te-a operat, sa-i spui ce ti s-a intamplat de curand si sa ii ceri sa faci o radiografie si niste respiratorii(trebuie sa sufli intr-un tub, nu o sa intru in amanunte caci sigur trebuie sa stie doctorul ce este acela).
Insanatosire grabnica!

| IonutStefan96 a răspuns:

Din cele spuse...esti suspectat de pneumonie! Nu este ceva grav.tratament cu antibiotice. Daca nu... daca mai ai amigdalite, scoatele, daca ai infectie pe ele scoatele!