| GunJah a întrebat:

Am o problema. De obicei cand imi vine menstruatia, curge destul de mult. Luna asta mi-a venit acum 3 zile si curge extrem de putin comparativ cu, cat ar trebui sa curga de obicei. Si a intarziat 5 zile. Nu, nu sunt insarcinata, am facut 2 teste. In urma cu vreo 2-3 ani am avut niste dereglari hormonale. Imi venea de cate 2 ori pe luna. (Dar tot asa mult, ca de obicei) iar de atunci nu s-a mai intamplat nimic de genul asta. Nici rau nu ma simt. Care sunt cauzele si ce ar trebui sa fac in caz ca e ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Juic3xe a răspuns:

Depinde ce varsta ai si daca ai avut pana acum ciclul regulat. Cel mai bine e sa mergi la medic. Iar legat de testele pe care le-ai facut, nu sunt sigure.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum testele au fost facut incorect, cel mai probabil esti insarcinata.
Un test corect de sarcina se face DUPA 7-10 de la inatrziere, nu inainte de aceste zile, pentru ca va arata negativ, chiar daca esti insarcinata.
Deci, mai ai de asteptat 3 zile ca sa poti afce un testd e sarcina corect!