| pepy63 a întrebat:

Buna am o problema de sanatate, am intepaturi intre coaste in zona inimi uneori si in alte parti cu muschi.Mentionez ca am fost la medicul de familie si a zis ca e in regula, iar tensiunea este 12 cu 8, am cerut trimitere pentru un EKG a zis ca nu e cazul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| facepalmlol a răspuns:

Mai incearca la inca un medic.E bine sa vezi parerea mai multora.Si mai spune-i inca o data ca vrei EKG pentru propria ta liniste! Durerile au si ele o cauza.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am undeva sub sanul stang, sunt si eu curioasa de cauze.

| pepy63 explică:

Nu numai de obicei cand stau pe scaun

| Alexandru8712 a răspuns (pentru pepy63):

Am si eu problema asta si unii colegi(am 15 ani) mi-au spus ca e de la fumat, acum nu stiu daca si tu fumezi; oricum am mai intrebat si persoane din familie care se pricep si au spus ca sunt niste crize cel mai probabil de la plamani, ca un inceput de astm. Oricum cel mai bine ar fi sa mergi la un medic(eow nu merg ca poate chiar e de la fumat si chiar am incurcat-o+ca am 2 max5 pe zi)

| pepy63 explică (pentru Alexandru8712):

Nu fumez si la pla mani cand m-a consultat a zis ca sunt bine, unii mai zic ca e lipsa de calciu oare e posibil?

| Alexandru8712 a răspuns (pentru pepy63):

Pai asa teoretic ar trebui sa te doara doar oasele, nu stiu vezii si tu la un medic

| Alexandru8712 a răspuns:

Te inteapa atunci cand respiri cam pentru 3 sec asa ff tare?

Întrebări similare