| Girl_3960 a întrebat:

am o problema. - de vreo 2 ani imi apare treptat herpes la buza [ il tratez, trece] acum am observat pe picior, la vreo 5 cm de zona genitala mi-au aparut 4 bube mari... ce tratament as putea folosii? seamna tot cu herpes dar nu am mancat decat ma ustura! va rog astept un rasp urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bobby_7474 a răspuns:

Herpesul este o boala virala care ne tratata poate in timp sa devina f agresiva si cu organele interne inclusiv inima,creierul,intestine... tr sa te tratezi cu antivirale si neaparat sa mergi la medic,practic odata virusul herpetic instalat nu este tratabil, insa trebuie tinut sub control, multa sanatate

9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la un dermatolog, herpesul genital este extrem de contagios, daca ai viata sexuala il transmiti partenerului. Ai nevoie de tratament!

Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la un dermatolog, iti va indica analize de sange.

| brandiburu a răspuns:

Du-te la medic. Nu mai astepta si nu cauta raspunsuri de acest gen aici.

| fedorabit a răspuns:

Herpesul este o afectiune autoimuna. Se trateaza simptomatic. Mergi la medic! Exista variante de vaccinuri sau autovaccinuri.

| AdriannaAdry a răspuns:

S-ar putea sa fie candidoza. sau alta infectie
mai bine mergi la medic

| Girl_3960 explică:

Sunt bube destul de maricele...si seamana cu un herpes

| Girl_3960 explică:

Si usturimea rar... am crezut initial ca o fi vreo iritatie...

| Girl_3960 explică:

Va multumesc pentru sfaturi si raspunsuri! intrebarea era daca ar fi herpes sau altceva. s.a dovedit sa fie herpes, am dat cu o crema de la plafar special pentru asa ceva, imi merge foarte bine cu ea...si deja de aseara pana acum am observat ca s-au mai micsorat bubitele!

| Girl_3960 explică:

Mi-e teama sa nu fie sifilis