| AnielAn a întrebat:

Bună, am o problema. De vreo 6 luni tușesc destul de urat. Se aud niște sunete puternice din piept dar nu îmi trece nicicum. Am fost la medicul de familie mi-a dat pastile, nu mi-a trecut așa ca am fost din nou și mi-a dar antibiotic. Văzând ca nu îmi trece m-a trimis la plămâni unde am făcut radiografie. Nu mi-a ieșit nimic grav, așa ca mi-a dat niște pufuri de inhalat. Nu mi-a trecut nici așa, am făcut și ceaiuri și multe alte remedii naturale. Ce as putea face? Tusea e foarte puternica și orice am făcut nu mi-a trecut. Mi-e puțin frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Foarte ciudat ca nu iti trece. Dar tu ai grija la ce mananci si ce bei? In primul rand sa nu consumi fierbinte si nici rece. In al doilea rand ai grija sa nu stai in curent. Si incearca in fiecare seara sa faci baie si sa bei un ceai caldut si sa te invelesti. Ar trebui sa te faci bine. Insanatosire grabnica!

| Yuoia a răspuns:

Si eu m-am ganditi ca esti fumator/fumatoare. Lasa tigara inainte de a face cancer la plamani.

| AnielAn explică (pentru Yuoia):

Asta e problema ca nu fumez

| Yuoia a răspuns (pentru AnielAn):

Atunci mergi la alta clinica de pneumologie si fa niste analize complete.

| LuciWv a răspuns:

Daca fumezi poate sa fie de la asta, solutia fiind simpla in cazul asta.

| Antopuff a răspuns:

Este probabil o traheobronsita acuta complicata tocmai pentru ca ai primit antibiotic fara vreun motiv anume. Prafurile alea primite ar fi trebuit să isi faca efectul daca tu le luai cat si cum ti s-a spus.

| Lizuca1234 a răspuns:

Poate fi o raceala netratata. Du-te la pneumologie si acolo iti vor face niste teste specifice. Sanatate!

| AnielAn explică:

Pai acolo am fost. Și a ieșit ca nu am nimic