| RainbowDash1 a întrebat:

Buna!
Am o problema.
Deci.
De câteva luni am inceput sa vad in ceata (nu foarte mult) la distanta. Le-am spus părinților mei, insa nu prea ma cred. Acum 6 luni am fost la control, dar cică aveam vederea buna.
Chiar azi doamna diriginta m-a mutat mai in fata, pentru ca i-am spus ca vad in ceata cu ochiul drept.
Mama a zis ca "ma duce cand iau o vacanța." Dar ea cand face planuri de viitor nu prea le duce la capat.
Va rog, credeți ca am miopie? Sau poate fi vreun efect de la statul la calculator, ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Poate fi de la oboseala, chiar si atunci cand te freci la chi sau te trezesti vezi in ceata, si eu pateam asa dar la teste mereu aveam vederea buna

| Lola05 a răspuns:

Cumpără de la piață fructe de cătină conservate în miere (se vând la borcan) și ia de 3 ori pe zi câte o linguriță. Cătina ajută mult vederea și poate să împiedice evoluția problemelor pe care le ai sau chiar să ajute la regresia lor.
Șiiii, da. A contribuit și calculatorul la asta, încearcă să nu mai stai mult cu ochii în ecran. De asemenea, încearcă să mergi devreme la culcare (22:00) și să mănânci variat.