| CezaraEM a întrebat:

Buna
Am o problema, destul de enervanta zic eu.
De miercuri sau joi, m-am trezit cu fata pe partea stanga amortita ca si cum ochiul si buza de sus din stanga nu le pot misca, ochiul stang nu sta inchis, se deschide singur...foarte ciudat mai ales cand dorm laughing)
Recunosc, petrec mult timp pe calculator si am stat in curent cam des saptamana asta, atat la scoala cat si acasa...geam deschis.
Poate fii de la curent?
Un sfat va rog, nu vreau sa merg la medic, pentru ca nu ma doare nimic, ma simt perfect in regula. La ochiul stang mi-am dat cu o crema antibiotic deoarece lacrima cam des (posibil de la curent), iar buza de sus din stg a inceput sa se mai lase... oarecum
Sau poate fii de la coloana, in ultima vreme am avut un portofoliu de scris, si la birou am stat cam chircita, adunata...

Un sfat ceva, ati patit si voi asta? poate fii de curent? big grin nu vreau sa merg la medic, am vb cu mama si imi zice ca o sa ma fac bine happy
un sfat bun, FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oHarryo a răspuns:

happy foarte probabil sa fie de la curent. Ce pot eu sa iti zic e ca daca problema persista merita un consult medical happy. Interesant caz happy. Sanatate!

0 răspunsuri: