Ana, in primul rand nu esti NEBUNA! Suferi in schim de o puternica depresie nervoasa, care o poti trta la un psiholog.
De asemenea incearca sa mergi si la un parinte duhovnic.
Starea aceasta provine, in primul rand ca parintii tai nu au fost langa tine atunci, cand a inceput viata ta de OM, cand ai inceput sa iesi din copilarie. Si astfel, toate problemele tale s-au adunat in tine si acum ti-a ajuns si ai inceput sa rabufnesti. De sucid, de ce vrei sa la faci pe plac tuturor ce vor sa dispari din viata lor?
Fii optimista, schimba-ti prietenul, prietenii, locul de munca, pleaca intr-o vacanta singura, cunoaste prieteni noi.
Dar, nu te dezamagi. Succes!
Du-te la in psihiatru, ai o psihoza destul de severa care poate duce la manifestari medico-legale. Probabil, intr-o astfel de criza, vei omori pe cineva. Maine dimineata, urgent la un psihiatru care te poate interna pe termen lung pentru tratament de specialitate.
De 8 ani plecati.Hm...vedeti ce inseamna ca un parinte sa nu stea langa propriul copil cand e intr-o varsta frageda, la care trebuie corectat de greseli.Hm...cel mai bine zic sa consulti un psiholog ca nu ai ce sa faci de una singura, deja este problema pe baza de nervi, si mai poate fi si mai grav.Psihologul nu inseamna spanzuratoare inseamna vindecare.
Am tot incercat sa fiu altfel,sa ma schimb, sa nu mai reactionez asa.dar nu ma pot schimba, trebuie sa intervina mereu cate un lucru sa ma enerveze si sa ma aduca iar in starile astea urate
Problema intr-adevar e din cauza faptului ca ai fost mai mult singura.ai spus ca nu te intelege nimeni.dar gandeste si tu invers:daca tu nu ii intelegi pe cei din jurul tau si de asta reactionezi asa?! incearca sa-ti faci prieteni noi, mai ales ca acum e vara si toata lumea e pe afara prin parcuri stranduri etc.e grava problema ca te gandesti la suicid.nu e bine asta pentru ca nu rezolvi nimic asa. dimpotriva vei aduce numai suferinta alor tai.incearca sa gandesti din toate punctele de vedere si sa te pui in locul persoanelor din jurul tau.si iti recomand ca duminica sa te duci la Biserica si sa stai linistita si sa asculti slujba.prin ce treci am trecut si eu.am vorbit din propria experienta.ai gija in continuare.viata e grea dar merita traita.mult succes