Stai linistita, marimea 75, practic e cea mai mica.
Si daca vrei sa afli marimea cupei, uite ce scrie pe eticheta, dupa 75, trebuie sa fie specificata o litera (a, b, c).
Nu iti face griji, e normal, poate si restul corpului se va mai dezvolta si ii va ajunge din urma. Nu te mai stresa din cauza asta!
Si cam ce varsta ai?
Este posibil ca sanii sa se dezvolte intr-un timp destul de scurt, dupa care sa ramana asa.
Am 11 ani si jumatate si nu-mi place deloc! :-s
Ii o prostie ce incerci sa faci.
Te.dezvolti mai repede, asta nu inseamna ca e ceva rau.
Baietilor le plac.sanii mari, poate reprezenta un atu.
Pai stai putin, deci porti 75 sau 38? Astea sunt doua marimi diferite! Corect e 75/34 si 85/38!
Dar nu marimea sutienul este importanta, ci marimea cupei! Ea joaca rolul cel mai important!
Ce varsta ai? Si care e marimea cupei(a, b, c.)?
Nu stiu exact marimea cupei dar eu am 11 ani si jumatate si am si sutien nr 38 si nr 75 si de asta am zis
Stai linistita, marimea 75, practic e cea mai mica.
Si daca vrei sa afli marimea cupei, uite ce scrie pe eticheta, dupa 75, trebuie sa fie specificata o litera (a, b, c).
Nu cred ca trebuie sa iti faci griji.ma indoiesc ca vor continua sa creasca.acelasi numar poarta fiica mea si are 15 ani, neimpliniti si e ok.
Eu am 11 ani si jumatate si e destul de enervant! ii urasc
Eu zic ca e chiar bun...Mai ales cand vad baietii o fata cu sani mari....Baiati sunt innebuniti dupa sani mari
LadyBeauty întreabă:
Mario1996 întreabă: