| bebethomeu a întrebat:

am o problema destul de rea big grin adica vreau sa zic, ca am o varsta destul de mica si port numarul 38-(75) la sutien. mi-e frica ca, cand voi ajunge mare sa am sanii uriasi laughing e cam ciudat dar vreau sa va intreb daca exista vreun aliment care sa ajute la micsorarea sanilor big grin pentru-ca nu-mi plac sanii mari! va rog frumos sa-mi raspundeti cat se poate de civilizat (fara gluma )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WillWright a răspuns:

Stai linistita, marimea 75, practic e cea mai mica.
Si daca vrei sa afli marimea cupei, uite ce scrie pe eticheta, dupa 75, trebuie sa fie specificata o litera (a, b, c). happy

11 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Nu iti face griji, e normal, poate si restul corpului se va mai dezvolta si ii va ajunge din urma. Nu te mai stresa din cauza asta!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

O sa poti sa faci operatie de micsorare

| DeeaMarry a răspuns:

Si cam ce varsta ai?
Este posibil ca sanii sa se dezvolte intr-un timp destul de scurt, dupa care sa ramana asa.

| bebethomeu explică (pentru DeeaMarry):

Am 11 ani si jumatate si nu-mi place deloc! :-s

| Love4Music a răspuns:

Ii o prostie ce incerci sa faci.
Te.dezvolti mai repede, asta nu inseamna ca e ceva rau.
Baietilor le plac.sanii mari, poate reprezenta un atu.

| abcde12345 a răspuns:

Nu iti face probleme, e doar pubertate precocehee hee cu timpul o sa fie perfect

| WillWright a răspuns:

Pai stai putin, deci porti 75 sau 38? Astea sunt doua marimi diferite! Corect e 75/34 si 85/38!
Dar nu marimea sutienul este importanta, ci marimea cupei! Ea joaca rolul cel mai important!
Ce varsta ai? Si care e marimea cupei(a, b, c.)?

| bebethomeu explică (pentru WillWright):

Nu stiu exact marimea cupei dar eu am 11 ani si jumatate si am si sutien nr 38 si nr 75 si de asta am zis big grin

| WillWright a răspuns (pentru bebethomeu):

Stai linistita, marimea 75, practic e cea mai mica.
Si daca vrei sa afli marimea cupei, uite ce scrie pe eticheta, dupa 75, trebuie sa fie specificata o litera (a, b, c). happy

| laurake78 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa iti faci griji.ma indoiesc ca vor continua sa creasca.acelasi numar poarta fiica mea si are 15 ani, neimpliniti si e ok.

| bebethomeu explică (pentru laurake78):

Eu am 11 ani si jumatate si e destul de enervant! ii urasc

| RoBy11 a răspuns:

Eu zic ca e chiar bun...Mai ales cand vad baietii o fata cu sani mari....Baiati sunt innebuniti dupa sani mari