| anonima1799 a întrebat:

Am o problema. Dupa fiecare dus relativ fierbinte imi apar mici bube pe corp(in zona burtii si pieptului) care ma scarpina si dupa un timp imi dispar. Nu are legatura cu gelul de dus sau cu apa(asta stiu sigur). De la ce ar putea sa fie? De curand imi apar. inainte nu imi apareau si nu cred ca am facut eu ceva (gen sa ma spal cu apa mai calda sau asa ceva). Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| petrescuionut a răspuns:

Uite daca ai Boiler in baie boilaru are niste moduri jos acolo seteaza modul ANTI BACTERIAL, S-AU gelul de dus nu este bun iti irita pielea s-au ai alergi la gelul de dus din ce este facut astea incearca ce am zis eu happy

| DanyReyMisteryo619 a răspuns:

Poate apa relativ fierbinte nu este suportata de corpul tau, incearca sa reduci putin din acel "relativ fierbinte" si vezi daca iti vor mai iesi apoi, daca tot iti iese inseamna ca intr-adevar nu este din cauza apei.

| Xena16 a răspuns:

Buna,...dupa cum ai detaliat problema ta, se aseamana foarte bine cu a mea! Ceea ce avem, se numeste URTICARIE COLLINERGICA, ...aceasta boala apare din cauza stresului sau a caldurii. Nu are tratament dar poti sa calmezi bubitele cu un ceai de "trei frati patati " sau cu histaminice (citirizina). Dureaza cativa ani si va dispare la fel cum a aparut. Mai cauta pe net, ...multa sanatate.