anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Eu am niste unghii foarte frumoase si vara cand le las sa creasca sunt lungi si puternice. De cateva luni am inceput sa mi le rod. Am incercat sa imi spun ca nu e bine ceea ce fac si sa imi bag in cap ca acest obicei nu este frumos si bun, dar nu ma pot abtine. Va rog sa ma ajutati! Dati-mi niste idei! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roberta00 a răspuns:

Exista un lac de unghii cu gust amar exista la farmacii si cand vrei sa le rozi te ustura gura, sigur nu le mai rozi

6 răspunsuri:
| ursuletzdiana a răspuns:

Iubita mi s-a intamplat intr-o zi sa vina o fata la cabinet pentru chestia asta ( sunt medic)! acesteia i-am recomandat ce iti recomand si tie! du-te la prima farmacie care iti iese in cale si cerei un ser pentru a nu mai roade unghii! are gust de piper daca nu ma insel! bafta si te rog da-mi o fundita! bafta din nou! pa-pa

| Xonia a răspuns:

Poi cautati un lac de unghii care sa miroase urat sau sa fie amar si atu nci nu te va mai tenta sa le rozi
Te rog fundita?

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Acest obicei il aveam si eu inainte! Este un tic nervos! Nu mai stiu sigur cum se numea ...Era un lac pentru unghii si te dadeai cu el iar dupa aceea nu iti mai rodeai unghiile pentru ca are un gust foarte naspa. Poti spune chiar asa la farmacie! Pop

| denisa20 a răspuns:

Era un fel de lac de la Farmec pe care l-am cumparat eu si chiar a mers.

| toffy a răspuns:

Cand iti vine sa-ti rozi unghiile gandeste-te la baiatul de care iti place sau ma rog la unul dragut; sigur te vei simti stanjenita' te-ai simti ca si cum ar fi el de fata si te vede! macar incearca!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dati cu ardei iute sub unghiii asa am facut si eu. acum le am foarte lungi