| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a întrebat:

.am o problema, eu martea trecuta am luat moldamin(injectie)si ma doare ingrozitor piciorul, merg schiopatand si de abia stau pe scaun.Eu simt ceva rotund acolo unde mi-a dat injectia si ma tem sa nu fie un flegmon. Puteti sa imi spuneti daca e normal sa nu?
Funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Cred ca este un nodul - dupa o injectie cu Moldamin trebuie usor masat si pus compresa rece. Daca nu trece, se umfla si se inroseste consulta un medic.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Pai da sa stii ca trebuie sa mergi la doctor dar pana atunci mai bine pune o compresa cu apa rece

| mixxjim a răspuns:

Moldaminul doare ingrozitor de fiecare data, din pacate sad dupa injectie trebuie masat putin locul, sa se imprastie substanta injectata mai repede si mai bine. daca ti-e greu sa ajungi zilele astea sa te vada un cadru medical (si o asistenta isi da seama daca e o problema, dar nu cea care ti-a facut injectia, sa mergi la alta) pune o felie de lamaie (rotunda, cat e lamaia de mare) cu compresa pe locul respectiv sau o compresa cu otet daca nu ai lamaie, compresele sa fie reci-reci, cat poti de reci.

| DnBSniper a răspuns:

Mai bine mergi la doctor.winking