| alessutz11 a întrebat:

happy Am o problema foarte ciudata. Intr-o nopate, mai demult, am avut un carcel la gamba stanga. In fine, dureros, tot tacamul, si vreo saptamana m-a durut. Abia cand mi-a trecut, am avut unul la gamba dreapta. Si asa mai departe... aseara am avut iar unul la dreptul... Care ar putea fi cauza?
Multumesc. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este vorba de lipsa de calciu si magneziu. Are efect apa minerala magneziana (Biborteni forte sau Valea Brazilor) cu conditia sa bei macar 2, 5 litri pe zi. Daca nu functioneaza, incearca niste Magne B6

3 răspunsuri:
| MâţăCuPurici a răspuns:

Pai ai lipsa de calciu sau cel putin eu de aceea am avut foarte multi carcei eu zic sa iei niste calciu dar cel mai bine este sa mergi la un medic big grin

| luiza a răspuns:

De regula, carceii sunt asociati unei oboseli, dar de fapt ei indica lipsa de calciu din organism. daca se mai repeta fa o analiza de calciu!

| lora_9285 a răspuns:

Aceste manifestari se produc atunci cand exista un deficit de calciu si magneziu in organism. Pt a fi mai sigur, verifica printr-o analiza a depistarii deficitului. In functie de valoarea iesita, medicul iti va prescrie tratamentul necesar si perioada. Iti doresc sanatate.