E posibil sa ai o infectie. Ma indoiesc serios ca poate fi vorba de sarcina dupa doua menstruatii absolut regulate si normale. Totusi, din multe puncte de vedere poate o sarcina ar fi de preferat. Pana la urma un copil e o minune, chiar daca vine putin inoportun, nu vine chiar intr-o relatie nepregatita (presupun ca daca ati facut sex neprotejat, un copil nu e o probleme mare in relatia voastra). In afara sarcinii, o intarziere de doua saptamanii semnifica de obicei o problema da sanatate grava: o infectie complicata, chisturi ovariene, probleme hormonale. Oricum, maine, dupa testul de sarcina du-te obligatoriu la ginecolog. Trebuia sa o fi facut deja, la 8-9 zile de intarziere, asa ca ai amanat destul. Du-te si vezi ce iti spune ca ai de facut.
Se mai intampla sa fie ciclul peste sarcina dar nu e normal si nu tine normal, si la 3 luni incepe sa miste indata copilul deci simteai ceva daca erai insarcinata, pofte ceva sani mariti etc.deci nu cred ca esti insarcinata ci doar s-a dereglat putin, dar oricum mergi la dr.si fa un test si peste 2sapt. daca nu iti vine pana atunci, apoi despre infectie e posibil sa o fi facut daca nu esti constienta ca jocul cu iubitul trebuie sa aiba limite nu sa ajungi la iritatii si sa fie in conditii de igiena corecta spalat pe maini si zonele intime, precum si a altor obiecte daca sunt folosite...vaginul e o zona foarte sensibila si predispusa la infectii daca nu ai grija ce faci si cum te protejezi, acum trebuie sa mergi la dr sa vezi ce s-a intamplat, poti face si infectii urinare din cauzele acestea asa ca fi mai atenta ce faci alta data nu fi asa dusa de valuri decat atatea pipaieli pana la iritatie mai bine se finaliza cu sex protejat de prezervativ si nu se intamplau disperarile astea nici cu sarcina nici cu infectiile. acum trebuie sa suporti consecintele si sa le si tratezi daca e cazul.
Fa un test de sarcina, dar e bine sa mergi la un control pentru a preveni o eventuala infectie.
Inainte sa te bagi in pat cu un baiat ar trebui sa stii raspunsul la intrebarile de acest gen. Imi pare rau pentru tine - dar meriti stresul prin care treci acum. Multa bafta si protejeaza-te!
Nu cred ca esti insarcinata,. dar testul iti va raspunde mai sigur.
Poi a trebuit sa-ti pui un prezervetiv ca sa nu te infectezi de boala cu care ai facut sex...(hiv) (sida) NU NU esti insarcinata
Deeaandreea9156 întreabă: