| cinevadepetpu a întrebat:

Am o problema foarte mare... Acum o luna, m-am gandit sa slabesc putin, 1 kg sau 2 kg. Apropo, am 40 kg la 11 ani si 8 luni. Dar, a inceput sa fie din ce in ce mai rau, mancam din ce in ce mai putin, facem foarte mult sport. O data chiar am vrut sa vomit. Ma simt foarte grasa, vreau sa ajung la 30 kg si vreau sa mi se vada coastele. Ma simt vinovata dupa ce mananc. As putea deveni anorexica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Poti sa te imbolnavesti foarte usor daca continui asa, in primul rand ca sa slabesti trebuie sa manaci des si putin, 5 mese pe zi, seara ultima masa la ora 6, sa bei apa multa fara sete, 2 litri pe zi bauta treptat si la temperatura corpului,sa mananci disociat salate de legume cu fructe,fara grasimi,fara prajeli,fara fast-food-uri,fara dulciuri si sucuri din comert, fara energizante, plus o gandire pozitiva, daca tu crezi ca esti grasa subconstientul tau executa si da comenzi in acest sens, adica te ajuta sa fii grasa.Ai grija ce gandesti, pentru ca puterea gandului este mai mare decat puterea ta de decizie, si iubeste-ti corpul asa cum este.

| Maxim96 a răspuns:

E posibil sa te imbolnavesti, dar mai bine practica un sport si sa ai o alimentatie corecta

| cinevadepetpu explică:

Eu vreau doar sa stiu daca pot avea boala, nu cum sa o combat. Inca...

| lasatimainpace a răspuns:

Ai toate simptomele sa devii anorexica. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu cineva. Sau, depinde de ce vrei tu.

| lasatimainpace a răspuns:

Ai toate sansele sa devii anorexica. Cred ca ar trebui sa mergi la doctor. Nu iti recomand sa devii. Vorbeste cu cineva. Daca vrei sa slabesti, fa-o sanatos nu prin infometare.