| szergiu a întrebat:

am o problema foarte mare! Deci perioada ei menstruala s`a terminat Sambata, Duminica mi-am bagat`o in ea doar o singura data fara sa fi ejaculat in ea. Poate ramane insarcinata?straight face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| TootydeCool a răspuns:

Buna sigur ca da poti ramane si cu un milimetru de strop poti ramane insarcinata. Ai grija protejeazate daca nu iti doresti sa fi mamica in scurt timp.,
Succes funda?

Răspuns utilizator avertizat
| AcS a răspuns:

Nu frate, stai linistit

| IMC90 a răspuns:

O sa fiu putin indiscret si o sa te intreb ce ai bagat in ea.

| Gagicaru a răspuns:

De ce am impresia ca in scurt timp vine si Brigaela cu raspunsul

| Estera123 a răspuns:

Oricat de speriat sunt si eu de vrei sarcina nedorita, macar stiu ca daca faci sex neprotejat dupa menstruatia, si mai ales ca nu ai ejaculat in ea sunt sanse destul de mici sa ramana insarcinata. Calculati impreuna perioada feritila(cea in care ea este cea mai expusa la o sarcina) si feriti-va sa face sex neprotejat in perioada aia.