Stai calma asa mai patesc si eu dar pana la urma vine dar vine ff mult cam 1 luna intreaga.asa am patit eu inceraca sa nu te mai gandesti asa e. nu se regleaza asa cum trebuie.rar mai vezi fete care eu regulat la luna in aceeasi zi sau daca nu poti uita du-te la doctor... te pupici si succes!:*
Multumesc foarte mult!:*
o sa merg la un ginecolog
pentru ca nici noaptea nu mai pot dormi
Bănuiesc că ai avut contact sexual neprotejat, dacă ai efectuat un test de sarcină. Acest test se face după 21 de zile de la contact (cu urina de dimineață), pentru că după 2-3 săptămâni crește nivelul proteinei hCG în urină, și atunci apar și simptomele (greață, vărsături, micțiuni frecvente,creșterea în greutate, etc., etc).
AC se iau doar la îndemnul medicului ginecolog (pentru reglarea menstrei), sau pentru a te feri de o sarcină nedorită.
În momentul în care ești sigură că dorești să folosești AC (deci nu există riscul de a contacta o boală cu transmitere sexuală), trebuie să i te adresezi medicului ginecolog, pentru a-ți prescrie ceva expres pentru organismul tău.
Dat find faptul că tu nu ai CM regulat, este posibil să nu fie vorba de o sarcină.
Repetă testul (după ce numeri 21 de zile de la ultimul act sexual neprotejat), și fă-l cu urina de dimineață pentru acuratețe.
Data viitoare fii mai prudentă în privința metodelor contraceptive.
Recomand prezervativul, pentru că este una dintre cele mai sigure metode, având în vedere că te protejează și de o BTS.
Sănătate!