| roxyana03 a întrebat:

Buna
Am o problema
Funda+vot
de cand sunt mica, imi place zaharul. imi place sa manang zahar, nu cont, dupa masa, inainte, in timpul, nu cont, cand imi aduc aminte, sau cand vad. imediat ma duc si iau cate 1 lingura, 2.si cand eram mica tot la fel, nu stiu ce sa fac,. vreau sa nu mai manank, dar nu ma pot abtine, nu stiu ce sa faccrying. ajutor, funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DdDdde a răspuns:

Bea lapte eu asa fac si nu prea am pofta dupa de ceva dulcelaughingvb serios! nu e bine sa mananci mult dulce gandeste-te ce urat ar fi sa faci diabet doamne fereste.incerca sa numai mananci atat.

2 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Cand o sa faci diabet sigur o sa te lasiwinking

| xAstaMicax a răspuns:

Buna!
In primul rand sa vorbim despre,, DE CE NU E BINE''!
1.Pentru ca zaharul contine calorii care ingrasa
2.Pentru ca poti face diabet (cel mai grav)
Incearca sa iei in cantitati mai mici de ex o linguritza miCA CAnd (scuza-ti cacofonia) simti tu ca e foarte mare nevoie.In rest mananca si tu cevaa dulce de ex o turta dulce, roaga pe ama ta sa iti faca o prajitura dulce dulce, sau pur si simplu ia o ciocolata.Incerca si vei reusii. Daca nu poti du-te la doctor
FUNDA PLZZ:d