Parul lipsit de volum este inamicul tau. Nu exista nici un ingredient-minune care sa iti confere volum instant, asa ca tu trebuie sa-ti ingrijesti parul adecvat. Si nu doar atunci cand iti amintesti, ci zilnic! Iata cateva sugestii de care ar trebui sa tii cont pentru a adauga un plus de vigoare podoabei tale capilare:
1. Ingrijire
Foloseste sampoane si balsamuri de par special destinate parului fin. Atentie insa, nu-ti incarca parul cu prea multe produse de styling, altfel volumul mult ravnit nu va ramane decat o dorinta.
2. Tunsori medii
Parul foarte lung pare intotdeauna lipsit de volum. Solutia? Opteaza pentru tunsori de lungimi medii sau pentru suvite. Un alt truc aplica putin spray sau un pic de spuma pentru volum si apoi usuca-ti parul de la crestet spre varfuri. Pentru a-ti fi mai usor stai cu capul in jos, iar la final foloseste jetul cu aer rece.
Schimba samponul si incearca sa nu-l mai speli asa de des.Cu cat il speli mai des, cu atat se ingrasa mai repede...Si eu am aceeasi problema la fel ca tine. Evita si balsamurile pentru ca si alea strica . Bafta :*
Eu folosesc elseve, cam orice culoare, si mie imi tine cateodata si o saptamana, depinde si de ce fac
eu zic sa il incerci, sper sa mearga