| Andreia27 a întrebat:

Bună am o problema gravaaaaa de tot, de un an am vergeturi, de aproape 1 an. Am 13 ani sunt dezvoltată am practicat înot 1 an iar cand am venit la părinți mei in Londra la Scoala nu am mai practicat nici un sport, va rog frumos sunt disperata ca voi rămâne cu vergeturi, am pe sâni, brațe, șolduri, burta. Am căutat o grămadă de creme, acum am sa încep sa ma dau cu ulei de măsline am auzit ca e bun, pe șolduri sunt albe nu chiar tare, pe sani sunt movii cam așa, pe burta sunt movii, dar sunt disperata imi e rusine sa mai ies in aceasta primăvara cu un tricou credetimă deoarece am pe brațe si sunt vizibile tare sad sincer imi este foarte rusine crying ajutati-ma din suflet, si nu doresc creme, doresc tratamente bune si NATURALE! Va rog, multumesc mult!:* sper sa ma uputeti ajuta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GeorgyGirl a răspuns:

Offf crede ma ca chiar imi pare din suflet rau pentru tine si imi pare rau ca te dezamagsesc, deci ai o poveste care seamana putin cu a mea, in mod normal vergeturile apar de la ingrasare slabire sau crestere in inaltime brusca sau chgear de la alimentatia nesanatoasa de la stres suparari multe cauze o nastere la gravide cel mai mult obeszitate deci eu la varsta de 14 ani am observat ca mi-au aparut si tot asa eram suparata rau dar doar pe fese si nu intalegeam de ce pentru ca eu nu eram genul care sa stau toata ziua am facut la fel ca tine inot si o gramada de alte sporturi dar cand am intrat la liceu am inceput sa stau numai in casa si mancam mult apoi m-am ingrasat destul de mult incat sa imi apara am fost la doctor mi-au zis ca am cu glanda tiroida si ca daca nu ma apuc de sport pot sa ajung obeza si ca oricum vergeturile nu vor disparea niciodata atunci erau rosii si mi-au zis ca se vor face albe si nu se vor mai vedea asa tare in timp asa a fost si am continuat sa stau sa nu fac nimic dar apoi am obsevat una mica de tot pe solduri si de atunci fac sport si ma mentin arat super si nu imi e frica sa mai apara nu mai au cum si am incercat tot felul de creme si de la avon si ce am vazut pe net dar niciuna nu a avut efect nnumai chiar ca mi-a facut o piele fina, in rest nimic si nu iti spun sa iti iei o crema mai buna du-te la o consultatie si iti va spune ce ti se potriveste ca sa nu iti mai apara altele si sa mai dispara cat de cat nu se vor mai vedea asa tare. daca te linisteste cu ceva sa stii ca nu trebuie sa te simti chiar asa aiurea uite crede-ma ca majoritatea fetelor au dar nu recunosc si pana la urma cine te iubeste te iubeste si asa ce ar mai fi de facut in cazul tau mai sunt niste tratamente laser dar sunt scumpe si e mult timp si nici acelea nu le face sa dispara deloc.o sa vezi oricum ca in timp tot mai putin se vor vedea eu nici nu le mai iau in seama acum oricum nu se vad asa tare dar u esti cam la inceput dar no sa se mai vada asa tare si oricum esti fata ai mai multe avantaje sa le ascunzi fon de ten autobronzant etc. 90 la suta din femei au. asa ca nu mai fi trista. sper ca te-am ajutat.

| Andreia27 explică (pentru GeorgyGirl):

Multumesc din suflet, cand eram in România eram foarte slaba, datorită ca practicam înot. Eu acum merg odată pe săptămâna la fitness si chiar încerc sa nu mai mânanc chiar exagerat precum făceam inainte. In România sincer nu mâncat cum mananc acu si facem mult sport. Acum ma simt f. grasa si chiar nu imi place, am sa merg la un doctor si am sa ii cer părerea. Doresc dacă si tu esti de acord sa ma adaugi dacă ai adresa de messenger -: andreeamika72@yahoo.com; multumesc si as dori sa mai vorbim nu numai pe TPU! Te pup si mersi încă odată si de aceea am considerat ca răspunsul tau sa fie premiat :*love struck. Multumesc sper sa ma adaugi pe mess si sa mai vorbim, mi se pare ca esti Soo de treaba! love struck; x

| GeorgyGirl a răspuns (pentru Andreia27):

Sigur ca o sa te aduaug in lista de messenger, multumesc pentru cele spuse si ma bucur ca ti-am fost de ajutor...o sa mai vorbim desigur, sunt bucuroasa ca pot sa te ajut. te pup!

| Andreia27 explică (pentru GeorgyGirl):

Ai putea sa Imi dai addresa ta pe privat sau sdauga-ma si scrie intr-un msg cine esti love struck deoarece nu stiu cum este si ca sa nu îți dau delete :* pup si mersi

| GeorgyGirl a răspuns (pentru Andreia27):

Team adaugat in lista de messengertongue

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ar trebui să vezi un medic endocrinolog, vergeturile nu apar numai dacă slăbești sau te îngrași, apar și datorită alimentației, și anumitor probleme supra renale!