| crackster a întrebat:

Am o problema. Imi este foarte rusine sa zambesc cu gura deschis deschisa deoarece am o trema dentara intre dintii din fata sus (un mic spatiu). Este de aproximativ 1-2 mm. La asta se mai adauga si o mica spartura de cam 1 mm uniforma la unul dintre cei doi dinti.
Ce sfaturi imi dati?
Vreau sa stiu daca trema se poate repara cu un aparat dentar.
Deasemenea vreau sa stiu daca spartura (fiind foarte mica) se poate repara fara inlocuirea dintelui.
Specific ca am 18 ani si sunt baiat.
Mutumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EpicLove a răspuns:

Spartura (mica)pe care zica ca o ai se poate repara la medicul dentar iar trema se poate repara cu aparatul dentarhappy Deci nu ai dc sa te temi du-te la dentist si apoi incepe sa zambesti happyhappy

3 răspunsuri:
| Privacy a răspuns:

In principiu e posibil. Cunosc cazuri. Se repara cu un aparat dentar cat despre spartura, si ea se poate rezolva fara sa inlocuiesti dintele.Iti recomand sa mergi la un medic stomatolog bun, iti va rezolva problema garantat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pot corecta amandoua foarte usor. Mergi la un ortodont sa se uite la tine, si iti va explica el ce trebuie facut.

| Azµre a răspuns:

Nu vâd de ce ar trebui să fii complexat cine te iubește nu te iubește pentru dinții di ngură!